Što vaša omiljena čokolada otkriva o vama?

Izbor omiljene čokolade navodno može reći nešto više o osobnosti pojedinca.

Čokolada je poznato rješenje za sve probleme – jedemo je kad smo sretni, tužni, pod stresom, kad nešto slavimo, kad nam je dosadno. Jedemo je uvijek i svugdje. No, navodno, izbor omiljene čokolade otkriva nešto više o osobnosti pojedinca. Postoji niz tekstova na tu temu, a mi vam donosimo još jedan u nizu takvih.

Čokoladne karamele vole avanturisti

Ove preslatke zalogajčiće biraju slatke i energične osobe u čijem je društvu ugodno biti. Oni koji vole ovu vrstu čokoladica uvijek traže neku novu avanturu jer je za njih život savršenstvo.

Čokoladne jagode biraju pažljivi

Osobe koje biraju jagode prelivene čokoladom su one koje su uvijek spremne pomoći drugima, koje nisu sebične te nastoje ugoditi drugima.

Mliječna čokolada je za perfekcioniste

Ljubitelji mliječne čokolade su oni koji rijetko griješe te koji žele da im je sve u životu uredno i organizirano. Vođeni su svojim instinktom i uvijek daju sve od sebe, kako bi bili najbolji i postigli savršenstvo.

Tamna čokolada izbor je profinjenih

Obožavatelji tamne čokolade su profinjeni, pametni te skloni donošenju točnih procjena i odluka. S obzirom na to da tamnu čokoladu obično vole stariji, sama sklonost ovoj vrsti čokolade čovjeka čini zrelijim od drugih.

Osebujni osobe vole bijelu čokoladu

Osobe sklone bijeloj čokoladi često su omiljene u društvu – one su zabavne, glasne te imaju istančan ukus.

Izvor: Spoon University

Fotografija: Unsplash

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.