Sretna nova godina

Dragi naši,

stigla je i prva godina koju smo dočekali zajedno na našem portalu. Prva u nizu mnogih koje ćemo, nadam se, dočekati u slatkom raspoloženju.

Što nam je donijela 2017.?

Što reći o godini koja je iza nas? Nama je bila najslađa godina koju smo mogli zamisliti. Početkom 2017. rodila se ideja o Slatkopediji, a slatki san je vrlo brzo postao stvarnost. Nakon tri-četiri mjeseca velikog rada, truda i volje naše male redakcije, stvoren je najslađi portal u Hrvatskoj i šire. Krenuli smo polako, bez velikih i nerealnih želja, svjesni da moramo raditi puno kako bismo ostvarili neke ciljeve koje smo si sami postavili. Naš rad i trud na sreću su vrlo brzo prepoznali brojni slastičari, sladoledari, blogeri, organizatori domaćih i međunarodnih natjecanja, znanstvenici i stručnjaci iz područja slastičarstva. Vrlo brzo smo uspjeli stvoriti impresivnu mrežu kontakata, ljudi koji su prepoznali da smo ovomu pristupili ozbiljno, sa željom da oni koji naš život čine slađim konačno dobiju zasluženu medijsku pažnju i da slastičarstvo i brojne informacije o slasticama približimo širokom broju čitatelja.

Donijela nam je, dakle, protekla godina brojne suradnje, poslovne kontakte, ostvarene planove, (ne)očekivane uspjehe, slatke priče i teme.. No, ono što je najvažnije – donijela nam je vas, dragi naši čitatelji. Mogli smo mi pisati, kontaktirati, istraživati i otkrivati, no sve bi to bilo uzalud da nismo pronašli put do vas i da vi u nama niste prepoznali pouzdan izvor slatkih informacija. Hvala vam što ste nas izabrali kao vaš medij, što ste nam se iz dana u dan vraćali, komentirali, pitali, hvalili nas i ponekad kritizirali.  Nadamo se da ćemo takav, iskren i otvoren, odnos zadržati i u godini koja dolazi.

Slatka i nepredvidljiva 2018.

A što očekujemo od godine koja je pred nama? Planova je puno, snova i želja još više, a naši rokovnici već su popunjeni slatkim temama o kojima želimo pisati i o kojima vas želimo informirati. Srećom, ovaj slatki dio naših života je nepredvidljiv pa iako već sad imamo gotovo „popunjenu“ godinu, radujemo se svim onim neplaniranim temama, svim uspjesima naših slastičara, sladoledara, dekoratera slastica, fotografa hrana i stilista koje ćemo nastaviti pratiti i u godini koja dolazi. Radujemo se svim velikim hrvatskim i svjetskim događanjima, vijestima koje ćemo i ove godine prenositi, nastojeći u tomu biti brzi, pouzdani, kvalitetni i točni, provjeravajući uvijek informacije prije nego što ih podijelimo s vama.

U godini koja dolazi želimo s našim dragim suradnicima i s vama, našim dragim čitateljima, nastaviti raditi na pričanju najslađe priče u Hrvatskoj.

I na samom kraju, želim zahvaliti ženama bez kojih Slatkopedije sasvim sigurno ne bi bilo – Jeleni koja je vjerovala u nas, Marini koja je dizajnirala za nas, Ivi koja je pisala za nas i davala nam zlata vrijedne savjete te Mirjani i Ani koje su Slatkopediju „podigle na noge“. Hvala vam na svemu, hrabro idemo u novu, 2018. godinu.

Sretnu, slatku i uspješnu 2018. želi vam vaša Kate

Fotografija: Kate Bošković

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.