Sonja Lazukić s bloga Silly World u finalu natjecanja SAVEUR

U nizu ovogodišnjih nominacija, među šest najboljih u kategoriji Najbolja fotografija našla se Sonja Lazukić s bloga Silly World.

SAVEUR Global Awards svjetsko je natjecanje blogova posebno po tomu što pojedine blogove na natjecanje ne prijavljuju sami autori, već njihovi čitatelji.

U kategoriji Najbolje fotografije (Best photography) u finalu s još pet sudionika našla se i Sonja Lazukić iz susjedne Srbije, autorica bloga Silly World. „Saznavši da sam ušla u finale ovogodišnjeg izbora za najbolju fotografiju hrane, bila sam oduševljena, ali ujedno pomalo u nevjerici da se najzad jedan blog s Balkana našao na ovako prestižnom natjecanju.“ – rekla je za naš portal Sonja Lazić, istaknuvši da je osobito sretna i iznenađena bila baš zbog činjenice što su za nominaciju na ovo natjecanje zaslužni čitatelji. U kategoriji u kojoj se ona našla među šest najboljih žiri svoju odluku o prolasku u finale nije temeljio samo na jednoj fotografiji, već na cjelokupnom radu blogera.

„Ova nominacija je sama po sebi ogroman uspjeh za mene i jedan veliki dokaz da se svaki rad, volja i upornost na kraju isplate. Prošlo je više od pet godina od kada sam započela priču sa Silly World blogom, koji je od obične zabave i hobija prerastao u ozbiljan posao. Ova nominacija je kruna i nagrada tog višegodišnjeg truda.  I sama nominacija, ali i moguća pobjeda bi puno značile, ali ja svakako nastavljam istim tempom kojim sam i počela. Kuham, eksperimentiram, učim, slikam i još snažnije koračam naprijed u nove pobjede.“ – ponosno nam je rekla Sonja Lazukić, za čiji ćete blog od sutra moći glasovati na ovoj poveznici.

Osim navedene kategorije, natjecatelji se natječu u još deset kategorija, među kojima je nama svakako najzanimljivija Best Baking & Sweets Blog. Spomenimo još kako je ove godine u 11 kategorija zaprimljeno više od 23.000 nominacija, među kojima je žiri izabrao 66 najboljih. Sve kategorije, kao i finaliste pronađite na ovoj poveznici.

Fotografije: Silly World

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.