Šesti Choco & Wine fest u Brtonigli

Ovoga je vikenda Brtonigla domaćin festivala na kojem će posjetitelji upoznati najnovije trendove sljubljivanja najukusnijih čokolada s finim vinskim kapljicama.

U Brtonigli će se ovoga vikenda održati šesti po redu Choco & Wine festival, na kojem će posjetitelji, uz bogati dvodnevni program, u šatoru na glavnom trgu u Brtonigli, uživati u nezaboravnom iskustvu okusa i mirisa. Posjetitelji će na ovoj manifestaciji upoznati najnovije trendove sljubljivanja omiljene slastice – čokolade te fine vinske kapljice.

Manifestacija započinje  u subotu, 17. veljače 2018., u 12 sati otvaranjem  bogatog prodajno-izložbenog prostora, u kojem posjetitelje očekuje bogata, raznovrsna ponuda čokolada i drugih slatkih delicija, uz neizostavnu  ponudu vrhunskih vina Brtonigle te Sjeverozapadne Istre.

U sklopu manifestacije održat će se i čokoladna zabava za djecu Lino Choco Show te će se izrađivati čokoladne skulpture i razne čokoladne dekoracije.

Posjetitelji šator mogu posjetiti u subotu, 17. veljače 2018.,  od 12 do 20 sati te u nedjelju, 18. veljače 2018., od 12 do 19 sati.

Fotografije: Turistička zajednica Općine Brtonigla

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.