Psi dobivaju svoju slastičarnicu u Italiji

Doggye Bag, nova talijanska slastičarnica koja će svoja vrata otvoriti u subotu u Bresci, od drugih će se razlikovati po tomu što će njezini gosti biti psi.

Širokom ponudom najboljih slastica – rođendanskih torti, cupcakesa, macaronsa, keksića i božićnih kolača napravljenih po najboljim receptima bez umjetnih bojila, konzervansa i dodatnih šećera u subotu će u talijanskom gradu Brescia vlasnici Doggye Baga dočekati svoje četveronožne goste – pse.

Iz Doggye Baga kažu da su odlučili otvoriti ovakvu slastičarnicu zbog velike ljubavi prema životinjama te zbog svoje strasti i interesa za sve što je zdravo i bogato. Posjetitelji ove slastičarnice imat će posebnu ponudu za doručak – kroasane, cupcakese, dognutse i cheesecake, a bit će moguće organizirati i proslave za veće pseće  društvo.

Kako bi svojim gostima ponudili ono najbolje iz bogate talijanske slastičarske ponude, vlasnici su prilagodili čak i klasike talijanske kuhinje poput panettonea i pandora. Tako će se u ponudi naći Canettone i Candoro (tal. cane – pas).

Slastičarnica će se otvoriti u Bresci, 25. studenoga na adresi corso Zanardelli broj 7.

Otvaranje ove slastičarnice kod nekih je izazvalo oduševljenje, dok drugi smatraju kako se ovim psi previše izjednačavaju s ljudima.

Fotografije: Doggye Bag

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.