Osijek dobiva novu slastičarnicu

Osijek će u ponedjeljak, 6. studenog, postati bogatiji za još jednu slastičarnicu – Kuću peciva koju će voditi bračni par Sabina i Tomislav Satler.

Sutra će se u Osijeku, na adresi Kaštelanska 41 na Jugu II otvoriti nova slastičarnica nazvana Kuća peciva.

Njezini vlasnici, Sabina i Tomislav Satler svoje su malo slatko carstvo zamislili kao mjesto na kojemu će Osječani i njihovi gosti moći jesti pekarske i slastičarske proizvode po domaćoj i tradicionalnoj recepturi bez dodatka aditiva i drugih štetnih sastojaka.

Ono što će Kuću peciva razlikovati od ostalih osječkih slastičarnica je, prije svega, ponuda u kojoj će se među ostalim naći i domaće punjene kiflice, salenjaci, pogačice sa sirom, pogačice sa čvarcima, pite, savijače, suhi kolači te torte ukrašene čokoladom i živim cvijećem.

S obzirom na to da je Sabina po struci magistra nutricionizma i znanosti o hrani, a Tomislav prehrambeni inženjer, u budućnosti planiraju u ponudu uvrstiti i proizvode bez glutena te nekoliko vrsta “zdravih” slastica.

Fotografije: Kuća peciva

Ispis
Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.