Namaz Pan di Stelle stigao u talijanske trgovine: ima li Ferrero razloga za brigu?

Barilla je jučer pustila u prodaju namaz Pan di Stelle koji mnogi najvaljuju kao glavnu konkurenciju Nutelli.

Kao što smo na našem portalu već najavili, početak ove godine sa sobom je donio i jednu slatku vijest: namaz Pan di Stelle stigao je u dućane diljem Italije. Ovaj novi proizvod koji stiže iz Barille već se neko vrijeme najavljuje kao glavna konkurencija Ferrerovoj nadaleko poznatoj Nutelli.

Glavni aduti novog čokoladnog namaza jesu komadići poznatog keksa Pan di Stelle te činjenica da ovaj namaz, za razliku od Nutelle, u sebi ne sadržava palmino ulje.

U prodaji su se našle staklenke od 330 grama. Već na naljepnici prikazane su poznate bijele zvjezdice koje su prepoznatljivi dio istoimenih keksića. Upravo prisutnost mrvica ovih keksića daje posebnost ovom namazu.

Ono što se posebno ističe u sastavu ovog namaza, a što je napisano i na samom omotu namaza, jest činjenica da on ne sadržava palmino ulje, sastojak zbog kojeg se često proziva Ferrero, čija Nutella ima palmino uje.

Na službenim internetskim stranicama Pan di Stelle piša kako je to: „čaroban susret slatke kreme od lješnjaka i čokolade s mrvicama keksića Pan di Stelle“ te kako je idealan za nedjeljne doručke, razne proslave i druženja s prijateljima.

Hoće li i kada ovaj namaz stići na hrvatsko tržište, još se ne zna.

Fotografije: Print screen službene stranice Pan di Stelle

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.