Nagrada za vjernost: nakon više od sedam desetljeća, više ne mora plaćati kruh i kolače

Eileen Hibbert već 73 godine kruh i kolače kupuje u  Luke Evans Bakery, a njezinu su vjernost sada odlučili nagraditi i to doživotno besplatnim kruhom i kolačima.

Kada je kao devetogodišnja curica prvi put ušla u Luke Evans Bakery u Riddings (Ujedinjeno Kraljevstvo), Eileen Hibbert vjerojatno nije ni slutila da će 73 godine poslije i daje kruh i kolače kupovati na toj adresi.

Naime, od kada se 1946. njezina obitelj doselila u to mjesto pa sve do danas, Eileen Hibbert je ostala živjeti na istoj adresi  te je kruh uvijek kupovala u ovoj pekari, koja je doduše u tih sedam desetljeća prošla put od trgovine namirnicama do pekare. Tako je njezina majka tu kupovala namirnice, a Eileen  je nastavila kupovati kruh pa je vjerojatno u tom periodu kupila na tisuće kruhova. Upravo zato su je odlučili nagraditi doživotno besplatnim kruhom i kolačima.

Kako sama 82-godišnjakinja kaže, kupovina kruha i kolača u ovoj pekari je ono „za što se uvijek držala“, a njihovu pekaru voli jer je „uvijek čista i uredna, prodavačice su simpatične, a voli i njihove kruhove i kolače“ te je na kraju zahvalila pekari na lijepoj gesti.

Izvor: BBC News

Fotografija: Pixabay

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.