• Oglašavanje
  • O nama
  • Kontakt

Slatkopedija

  • NOVOSTI
  • Recepti
    • Slatki recepti
      • Recept dana
    • Zdrave slastice
  • Slatke tajne
  • Magazin
    • Vaše priče
    • Život sa slasticama
    • Zvjezdane priče
  • Slatka baština
    • Naše slastice
    • Svjetske slastice
  • Iz naše redakcije
    • Recept tjedna
    • Riječ urednice
Naslovnica» Novosti»Nagrada za vjernost: nakon više od sedam desetljeća, više ne mora plaćati kruh i kolače

Nagrada za vjernost: nakon više od sedam desetljeća, više ne mora plaćati kruh i kolače

Kate Bošković 09 lip 2019 Novosti Leave a comment

Eileen Hibbert već 73 godine kruh i kolače kupuje u  Luke Evans Bakery, a njezinu su vjernost sada odlučili nagraditi i to doživotno besplatnim kruhom i kolačima.

Kada je kao devetogodišnja curica prvi put ušla u Luke Evans Bakery u Riddings (Ujedinjeno Kraljevstvo), Eileen Hibbert vjerojatno nije ni slutila da će 73 godine poslije i daje kruh i kolače kupovati na toj adresi.

Naime, od kada se 1946. njezina obitelj doselila u to mjesto pa sve do danas, Eileen Hibbert je ostala živjeti na istoj adresi  te je kruh uvijek kupovala u ovoj pekari, koja je doduše u tih sedam desetljeća prošla put od trgovine namirnicama do pekare. Tako je njezina majka tu kupovala namirnice, a Eileen  je nastavila kupovati kruh pa je vjerojatno u tom periodu kupila na tisuće kruhova. Upravo zato su je odlučili nagraditi doživotno besplatnim kruhom i kolačima.

Kako sama 82-godišnjakinja kaže, kupovina kruha i kolača u ovoj pekari je ono „za što se uvijek držala“, a njihovu pekaru voli jer je „uvijek čista i uredna, prodavačice su simpatične, a voli i njihove kruhove i kolače“ te je na kraju zahvalila pekari na lijepoj gesti.

Izvor: BBC News

Fotografija: Pixabay

amerika matura stiropor torta wallmart 2019-06-09
Tags amerika matura stiropor torta wallmart

Autori

napisala : Kate Bošković
Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.
Prethodni članak :

Kremasti kolač od Nutelle

Sljedeći članak :

Prekrasni ruksak s potpisom Adriana Rajčić Design odlazi u ruke naše čitateljice

Povezani članci

Bračke trešnje „ka suvo zlato“: pogledajte koliko košta kilogram trešanja

Bračke trešnje „ka suvo zlato“: pogledajte koliko košta kilogram trešanja

Mirjana Bošković Smrekar 08 lip 2023
Omiljena austrijska slastica s pogledom na Jadransko more: otvoren prvi Cafè Sacher izvan Austrije

Omiljena austrijska slastica s pogledom na Jadransko more: otvoren prvi Cafè Sacher izvan Austrije

Mirjana Bošković Smrekar 06 lip 2023
Omiljene čokoladice u novom pakiranju: plastika zamijenjena papirom

Omiljene čokoladice u novom pakiranju: plastika zamijenjena papirom

Mirjana Bošković Smrekar 05 lip 2023

Odgovori

Morate biti prijavljeni da biste objavili komentar.

Oglašavanje
O nama
Kontakt

Pretraži

Oglas

Oglas

Pratite nas na Facebooku

Find us on Facebook

Slatkopedija

  • Impressum
  • Iz medija
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti

Najstariji hrvatski novinarski portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo od 2017. donosi sve najnovije vijesti, priče i izvještaje vezane za najslađu industriju.

© Copyright Slatkopedija 2021, sva prava pridržana!