Čokolada s pomfritom – novi okusi koji pomiču granice

Fotografija koju je Ritter sport prije nekoliko dana objavio na svojim društvenim mrežama izazvala je veliki interes korisnika.

Čokolada je bila i ostala inspiracija i izazov brojnim proizvođačima pa oni iz godine u godinu smišljaju nove okuse i pomiču granice u kombinacijama slatkog i slanog, ljutog, gorkog… Zadnja, pomalo nevjerojatna kombinacija okusa stiže iz Ritter sporta. Naime, ovaj poznati proizvođač čokolade na svojim službenim društvenim mrežama prije desetak dana objavio je fotografiju čokolade s pomfritom, a u opisu su naveli kako ni u ovom proizvodu neće biti ništa manje čokolade.

Objava neobične čokolade, koja, sudeći prema službenoj internetskoj stranici Ritter sporta na kojoj se ovaj proizvod ne može naći, još nije u prodaji, izazvala je interes korisnika Instagrama od kojih su mnogi komentirali da bi rado isprobali ovu kombinaciju okusa.

Među brojnim komentarima onih koji su pokazali interes za isprobavanje ove čokolade, ističe se ona korisnika koji je naveo: „Nikad nisam vidio nešto tako odvratno što toliko jako želim probati!“, ali i brojni su oni koji pretpostavljaju da je riječ o nepostojećoj čokoladi kojom su samo htjeli izazvati interes javnosti.

Prava istina o tomu postoji li ova čokolada uskoro će se saznati, ali ova je objava svakako dokazala da je u kombiniranju čokolade s drugim namirnicama samo nebo granica.

Fotografija: Instagram profil Ritter sporta

Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.