Coca Cola s cimetom – nova, neobična kombinacija na tržištu

Svi ljubitelji Coca-Cole, ali i cimeta, od sada mogu uživati u ovoj zanimljivoj kombinaciji jer je Coca-Cola početkom listopada plasirala novi napitak na tržište, u limitiranom izdanju.

Novi okus Coca-Cole zero s aromom cimeta, na tržište je plasiran 8. listopada 2018., a za sada je dostupan samo u Ujedinjenom Kraljevstvu. Riječ je o limitiranom izdanju koje će se moći isprobati do početka 2019. Ova je verzija Coca-Cole dostupna u pakiranju od 500 ml te od 1250 ml.

Alec Mellor, voditelj marketinga tvrtke Coca-Cola za Veliku Britaniju, rekao je: „Od plasiranja prve Coca-Cole s nula šećera, uveli smo niz uzbudljivih dodataka okusa. Iako se radi o limitiranom izdanju, uzbuđeni smo što možemo objaviti plasiranje nove Coca-Cola zero sugar Cinnamon te se nadamo da će svidjeti našim dosadašnjim obožavateljima, ali i onima koji žele isprobati novi okus. Ovaj je napitak pun okusa i ne sadrži šećer. Coca-Cola zero zugar Cinnamon savršen je uvod u Božić”.

Upravo Coca-Cola zero izdanja čine 58 posto maloprodajne prodaje u Velikoj Britaniji, a smatra se da bi ovaj novi okus mogao dodatno povećati rast prodaje ovog proizvoda.

Fotografija: Pixabay

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.