• Oglašavanje
  • O nama
  • Kontakt

Slatkopedija

  • NOVOSTI
  • Recepti
    • Slatki recepti
      • Recept dana
    • Zdrave slastice
  • Slatke tajne
  • Magazin
    • Vaše priče
    • Život sa slasticama
    • Zvjezdane priče
  • Slatka baština
    • Naše slastice
    • Svjetske slastice
  • Iz naše redakcije
    • Recept tjedna
    • Riječ urednice
Naslovnica» Novosti»Slatka meta lopova: u jednom jutru dva puta opljačkana ista sladoledarnica

Slatka meta lopova: u jednom jutru dva puta opljačkana ista sladoledarnica

Mirjana Bošković Smrekar 18 lip 2023 Novosti Komentari isključeni za Slatka meta lopova: u jednom jutru dva puta opljačkana ista sladoledarnica

Sladoledarnica u San Franciscu opljačkana dva puta u jednom jutru nakon čega je vlasnik, osim već počinjene štete, bio prisiljen baciti galone sladoleda što mu je nanijelo velike financijske gubitke.

Vlasnik jedne sladoledarnice u San Franciscu osjetio je pravi „rollercoaster“ emocija nakon što su mu provalili u sladoledarnicu dva puta istog jutra.

Na sninkama sa sigurnosne kamere vidljivo je kako se par lopova iskrada vani s blagajnom te drugom opremom, ostavljajući pritom vrata otvorena, što je poslužilo kao pozivnica drugom lopovu koji je ušetao te ukrao zalihe sirovina i sladoleda.

Tako je zbog svega navedenog 24-godišnji vlasnik sladoledarnice „What’s the Scoop“, Anthony Womack, morao nadoknaditi štetu u iznosu od 15.000 do 20.000 dolara. No u tomu nije bio sam jer mu je pomogla cijela zajednica, ali i sam gradonačelnik.

Nakon što su prvi lopovi ostavili vrata otvorena, drugi lopov je ušao i ukrao zalihe sirovina i sladoleda.

Osim navedene financijske štete, tu su se našli i dodatni troškovi bacanja galona kontaminiranih sladoleda.

Za provale je Womack saznao tek kada je zaposlenik stigao na radno mjesto te se šokirao zatečenim stanjem.

Policija još traga za počiniteljima, a čini se kako je Womack jednog od počinitelja uspio identificirati na snimkama s kamere.

Womack je rekao kako će s radom nastaviti nakon što sredi prostor i vrati sve u prvobitno stanje.

Izvor: foxnews.com

Fotografija: Canva

2023-06-18

Autori

napisala : Mirjana Bošković Smrekar
Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.
Prethodni članak :

Prelistajte posebno, rođendansko izdanje našeg newslettera

Sljedeći članak :

Za brze ljetne proslave: donosimo recept za jednostavnu čokoladnu tortu

Povezani članci

Lorena Mihelčić zatvara svoju proizvodnju slastica: „Svaka čast onima koji i dalje posluju s dobrim timom i u plusu“

Lorena Mihelčić zatvara svoju proizvodnju slastica: „Svaka čast onima koji i dalje posluju s dobrim timom i u plusu“

Kate Bošković 28 ruj 2023
Za uživanje u Sacherici više ne trebate ići do Austrije: dašak Beča u L’erotic Street Baru

Za uživanje u Sacherici više ne trebate ići do Austrije: dašak Beča u L’erotic Street Baru

Mirjana Bošković Smrekar 28 ruj 2023
Od danas smo na Mediteranskom festivalu knjige: evo što možete naći na našem štandu

Od danas smo na Mediteranskom festivalu knjige: evo što možete naći na našem štandu

Slatkopedija 27 ruj 2023
Oglašavanje
O nama
Kontakt

Pretraži

Oglas

Oglas

Pratite nas na Facebooku

Find us on Facebook

Slatkopedija

  • Impressum
  • Iz medija
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti

Najstariji hrvatski novinarski portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo od 2017. donosi sve najnovije vijesti, priče i izvještaje vezane za najslađu industriju.

© Copyright Slatkopedija 2023, sva prava pridržana!