• Oglašavanje
  • O nama
  • Kontakt

Slatkopedija

  • NOVOSTI
  • Recepti
    • Slatki recepti
      • Recept dana
    • Zdrave slastice
  • Slatke tajne
  • Magazin
    • Vaše priče
    • Život sa slasticama
    • Zvjezdane priče
  • Slatka baština
    • Naše slastice
    • Svjetske slastice
  • Iz naše redakcije
    • Recept tjedna
    • Riječ urednice
Naslovnica» Novosti»Rođendanski mjesec na Slatkopediji: Nutmaz – namaz za prave ljubitelje lješnjaka

Rođendanski mjesec na Slatkopediji: Nutmaz – namaz za prave ljubitelje lješnjaka

Slatkopedija 18 lip 2021 Novosti Komentari isključeni za Rođendanski mjesec na Slatkopediji: Nutmaz – namaz za prave ljubitelje lješnjaka

Tvorničke namaze prepune šećera od sada možete zamijeniti namazima brenda Nutmaz, koji su, osim što su zdravi, pogodni i za vegane i dijabetičare, a upravo će dva sretna čitatelja imati priliku osvojiti paket s po dva njihova namaza.

Brend Nutmaz svoje namaze proizvodi već više od četiri godine, a službeno su s radom krenuli otvorenjem firme, krajem 2018. godine. Na ideju o pokretanju brenda došli su tako što su se od rane mladosti bavili ekološkom poljoprivredom.

Kako je ona postajala sve privlačnija te kako su počeli ljudi sve više paziti na prehranu, odlučili su posaditi pokusni ekološki nasad lješnjaka. Od početka su znali da ne žele prodavati samu sirovinu već gotov vlastiti proizvod koji će biti i zdrav i ukusan.

Dvoje čitatelja osvojit će Nutmaz namaze od lješnjaka.

Dolaskom prinove u obitelj stavili su „točku na i“ u svojoj odluci i tako je nastao brend Nutmaz.

U svojoj bogatoj ponudi imaju sedam različitih proizvoda, među kojima se kriju i oni slatki: namazi Nutmaz Choco 90 % lješnjak i Nutmaz 100 % lješnjak te tostirani i sirovi lješnjake.

Nutmaz Choco 90 % lješnjak je namaz izrađen od ekoloških, suhoprženih, odnosno tostiranih lješnjaka, s visokim udjelom istih, čak 90 % u koji je dodan organski kakao i brezin šećer, poznatiji pod nazivom ksilitol, dok je Nutmaz 100% čisti namaz od isto tako ekoloških tostiranih lješnjaka te niti jedan namaz ne sadrži aditive, konzervanse, pojačivače okusa, emulgatore ili bijeli šećer. Ovaj je proizvod pogodan za vegane budući da u sebi ne sadrži ništa životinjskog podrijetla, ali i za dijabetičare jer se u izradi koristi brezin šećer niskog glikemijskog indeksa.

U stvaranju ovog brenda od samog su početka Jerko i Željko, i iako su im se nudile razne ponude da se otkupi njihov brend ili barem jedan dio, odlučili su da sa svojim idejama i svojim ciljevima i dalje idu sami. Samu proizvodnju određuju sami, a na plantažama im u pomoć povremeno uskaču prijatelji i velika rodbina.

Ovaj se brend pridružio našem darivanju te će svojim namazima od lješnjaka razveseliti dvoje naših čitatelja koji nam u komentarima napišu koju bi slasticu pripremili s ovim namazima. Autore najboljih komentara ćemo nagraditi ovim divnim namazima, a komu su pripali saznat ćete sutra na našim društvenim mrežama.

Napomenimo na kraju da je i ovo darivanje ograničeno na područje Republike Hrvatske.

U suradnji s Nutmaz

Fotografije: Nutmaz

darivanje lješnjak namaz od lješnjaka novosti nutmaz rođendanski mjesec na slatkopediji 2021-06-18
Tags darivanje lješnjak namaz od lješnjaka novosti nutmaz rođendanski mjesec na slatkopediji

Autori

napisala : Slatkopedija
Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.
Prethodni članak :

Za proslavu velikih i malih životnih uspjeha: torta koja osvaja na prvu

Sljedeći članak :

Pripremite najslađi ljetni doručak: donosimo recept za jogurt kolač sa šumskim voćem

Povezani članci

Desert za slađe misije: astronaut u svemirskoj postaji pripremio mousse

Desert za slađe misije: astronaut u svemirskoj postaji pripremio mousse

Mirjana Bošković Smrekar 03 lis 2023
Obožavatelji Dark Bountyja u očaju: vratite nam omiljenu pločicu

Obožavatelji Dark Bountyja u očaju: vratite nam omiljenu pločicu

Mirjana Bošković Smrekar 30 ruj 2023
Lorena Mihelčić zatvara svoju proizvodnju slastica: „Svaka čast onima koji i dalje posluju s dobrim timom i u plusu“

Lorena Mihelčić zatvara svoju proizvodnju slastica: „Svaka čast onima koji i dalje posluju s dobrim timom i u plusu“

Kate Bošković 28 ruj 2023
Oglašavanje
O nama
Kontakt

Pretraži

Oglas

Oglas

Pratite nas na Facebooku

Find us on Facebook

Slatkopedija

  • Impressum
  • Iz medija
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti

Najstariji hrvatski novinarski portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo od 2017. donosi sve najnovije vijesti, priče i izvještaje vezane za najslađu industriju.

© Copyright Slatkopedija 2023, sva prava pridržana!