Umjesto ukusne torte za proslavu mature, dobili – stiropor

U jednoj američkoj obitelji proslava kćerine mature svoj je vrhunac trebala doživjeti rezanjem ukusne torte, no umjesto toga zarezali su – stiropor.

Prošlog se mjeseca jedna američka obitelj pripremala za veliku proslavu mature svoje kćeri. Kako bi sve bilo savršeno, odlučili su naručiti tortu u pekari u jednom od Wallmart dućana.

No, kada je majka Marcy Flores došla po tortu na dva kata u lokalni Wallmart u  Pasadenu u Teksasu, dočekalo je neugodno iznenađenje – naime, u pekari su zaboravili na njezinu narudžbu te ju torta nije dočekala.

Kako bi se iskupila za njihov propust, djelatnica u pekari ponudila je majci da odabere neku od njihovih gotovih torti te je ona uzela drugu, jednokatnu tortu u bojama škole koju je njezina kći završila – plavoj i bijelo.

Vjerovala je da će proslava proći dobro. No, kada je došlo vrijeme za rezanje torte slijedilo je još jedno neugodno iznenađenje – umjesto kremaste i ukusne torte, zarezali su u bijeli stiropor.

Wallmart se ispričao obitelji te im je poslao bon u iznosu od 60 dolara, ali povrijeđena majka kaže da im ništa ne može vratiti onaj trenutak kada su zarezali tortu i otkrili ono što im je upropastilo jedan od najvažnijih dana u životu.

Izvor: Today

Fotografija: Pixabay

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.