U Splitu je otvoren Kat’s Kitchen – prvi objekt zdrave brze prehrane

Među ostalim, Kat’s Kitchen svojim gostima nudi i sirove slastice i kolače te vlastitu liniju hladno prešanih sokova s dodatkom superfood namirnica.

Splitska ugostiteljska ponuda odnedavno je bogatija za još jedan objekt. Radi se o prvom hrvatskom objektu zdrave prehrane nazvanom Kat’s Kitchen. Službeno otvorenje ovog zdravog grab ‘n’  go objekta održano je u subotu na Morpurgovoj poljani na kojoj se sam objekt i nalazi.

Iza ove nove zdrave oaze u središtu grada stoji mladi tim Kat’s Kitchena na čelu s vlasnicom Katarinom Rogošić Vukasović koja je, nakon uspješnog poslovanja svog restorana Kat’s Kitchen Deli koji je otvoren u ljeto 2018. na splitskim Mejama, odlučila proširiti svoju zdravu priču, a sve s ciljem podizanja svijesti o važnosti prirodno uravnotežene prehrane.

U njihovoj ponudi može se naći za svakog ponešto, a sladokusci će na svoje doći zahvaljujući ponudi kroasana, zdjela s aronijom, sirovih slastica i kolača, kao i liniji prešanih sokova s dodatkom superfood namirnica, a u večernjim satima tu su i kokteli.  

Svi recepti su autorski, a većina jela u ovom je objektu veganska.

Fotografije: Kat’s Kitchen

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.