Slatkopedija ne poznaje granice: stigla nam je Sweetpedia

Dragi čitatelji,

kao što znate, u našoj redakciji ideja nikada ne nedostaje i iz dana u dan smišljamo načine kako dodatno poboljšati svoj rad, ali i kako postati dostupniji što većem broju ljudi.

Naime, velika podrška koju smo tijekom našeg dvogodišnjeg postojanja primili od vas daje nam vjetar u leđa i predstavlja nam snažan poticaj za budućnost.

Također, u posljednjih dvije godine često smo putovali te smo nerijetko bili u kontaktu sa strancima kojima smo pričali o našem slatkom portalu. Ljudi iz svih dijelova svijeta redovito su na našu priču reagirali s oduševljenjem, ali i dozom žaljenja što naš sadržaj nije dostupan i na engleskom kako bi i oni mogli uživati u onomu što Slatkopedija nudi.

Stoga smo mi odlučili to promijeniti te smo Slatkopediji pridružili Sweetpediu – englesku verziju najslađeg portala u Hrvatskoj. Zasad smo u ovom obliku dostupni samo na društvenim mrežama na kojima ćemo nastojati ljudima koji ne razumiju hrvatski približiti ono što već dvije godine gradimo.

Nadamo se da ćete i vi proširiti vijest o našem najnovijem pothvatu te se veselimo činjenici da ćemo i vašim stranim prijateljima i poznanicima od sada sladiti svakodnevnicu, baš kao što sladimo i vašu više od 730 dana.

Do novih slatkih ostvarenja pozdravlja vas vaša

Kate

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.