Sajmovi hrane i zdravog življenja

Na zagrebačkom će se velesajmu, od 18. do 21. listopada 2018., održati manifestacija Sajmovi hrane i zdravog življenja na kojem će posjetitelji moći sudjelovati na brojnim konferencijama, predavanjima i radionicama, ali i zasladiti nepca zdravim kolačima i čokoladama.

Manifestacija Sajmovi hrane i zdravog življenja održat će se na Zagrebačkom velesajmu, od 18. do 21. listopada 2018. Ovaj Sajam svake godine bilježi sve veći interes posjetitelja, izlagača i stručnjaka iz branše, a održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske i Grada Zagreba. Cilj manifestacije jest promocija kvalitete hrvatskih proizvoda. Posjetitelje sajma očekuju proizvodi sa zaštićenim oznakama izvornosti, zaštićenim oznakama zemljopisnog podrijetla, proizvodi hrvatskih farmi i polja, ekološki proizvodi, hrvatski otočni proizvodi te proizvodi nosioci oznaka Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko.

Ljubitelje slastica na ovoj manifestaciji očekuju žele od ruža, ružine latice koje mogu biti odličan dodatak kolačima, džem od ruža s jagodama, slatko od ruže, suhe ružine latice za dekoraciju slastica, ali i razni sastojci za izradu zdravih slastica, poput lješnjaka, zdravih brašna, raznih začina, meda, ali i mnoge druge zdrave namirnice. Isto tako, imat će priliku degustirati i zdrave kolače bez šećera te zdravu čokoladu.

Osim spomenutog na manifestaciji će se održati i brojne konferencije, predavanja te radionice vezane uz zdrav način življenja.

Ulaz na ovu manifestaciju za sve posjetitelje je besplatan.

Napomenimo na kraju kako je naš portal ponosni medijski pokrovitelj ovog Sajma.

Fotografije: Zagrebački velesajam

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.