Pita u torti: desert za neodlučne

Kako njihovi gosti ne bi morali birati između dva omiljena deserta, jedan engleski pub u svoju je jesensku ponudu uvrstio desert koji spaja pitu i tortu.

Prhka pita od višanja ili čokoladna torta? Dilema je to pred kojom se često nađu ljubitelji ovih slastica kada moraju naručiti samo jedan desert. No, tom problemu odlučili su doskočiti u engleskom pubu Hungry Horse, uvrstivši u svoju jesensku ponudu tortu koja u sebi sadrži pitu.

Kako prenosi Mirror, kreatori ove slastice ovako su objasnili svoju najnoviju slatku kreaciju „Znamo da je jedna od najvećih dilema prilkom odlaska u restoran izabrati koji desert s jelovnika želite. Stoga smo mi odlučili olakšati taj izbor s našom ukusnom pitom/tortom, koja ujedinjava dva omiljena deserta i stvara odličnu slatku poslasticu za sve neodlučne ljubitelje deserta.“

Ovaj nesvakidašnji desert koji u sebi spaja sočnu čokoladnu tortu te prhku pitu s nadjevom od višanja koja se nalazi unutar same torte svi zainteresirani mogu isprobati u jednom od dvjesto sedamdeset pubova Hungry Horse diljem Ujedinjenog Kraljevstva.

Izvor: Mirror

Fotografija: Facebook stranica Hungry Horse

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.