Humanitarni Torta Party za akciju „Tko rano rani, ima šansu“

Iako se ova slatka humanitarna manifestacija tradicionalno održava na Stradunu, zbog najavljenih vremenskih neprilika prebačena je u Sunset Beach Dubrovnik, a svi koji žele zasladiti nepce i pri tom učiniti dobro djelo dobro došli su na Torta Party.

Sutra, 8. prosinca 2018., u Sunset Beach Dubrovnik, s početkom u 11 sati, održat će se tradicionalni Torta Party u sklopu programa Dubrovačkog zimskog festivala. Prodaja bonova i izložba torti počet će u 10 sati, a cijena bona iznosi 15 kuna.

Organizator ove manifestacije je Turistička zajednica grada Dubrovnika, a u sklopu nje izložit će se i prodavati torte. Prihod od prodanih torti namijenjen je u humanitarne svrhe, točnije za akciju: „Tko rano rano, ima šansu“, a od prikupljenih se sredstava planira kupovina neurofeedback aparata i opremanje senzorne sobe za Polikliniku za zaštitu mentalnog zdravlja djece te projekt rane intervencije Opće bolnice Dubrovnik. Manifestaciju će popratiti i prigodni glazbeni i zabavni program.

Fotografija: Pixabay

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.