Advent u Klovićevim dvorima

Advent u Klovićevim dvorima cijelog će prosinca na Gornjem Gradu u Zagrebu nuditi zanimljive slastice.

Advent u Klovićevim dvorima započeo je 3. prosinca 2017., a trajat će sve do 31. prosinca 2017. godine. I ove je godine za posjetitelje pripremljena još jedna topla blagdanska priča koja ima poseban okus domaćih autohtonih delicija pa se tako u Klovićevim dvorima mogu kušati brojne delicije poput germknedli s domaćim pekmezom od šljiva Marina Medaka, čokolade koja teče u potocima, a servira se na sve moguće načine: s biskvitom i dodacima po želji, s voćem i šlagom, u kornetu s kavom ili jednostavno na Milky Whey palačinkama.

Za dobru atmosferu i najbolju zabavu u gradu, osmišljen je bogat koncertni program koji će na glazbenoj pozornici svaki dan ugošćavati bendove koji će grijati atmosferu u večernjim satima. Petak i subota rezervirani su za najpoznatija imena domaće glazbene scene, a nedjeljom će blagdansku atmosferu u popodnevnim satima prirediti glazbeni zborovi.

Jedna od najpoznatijih atrakcija Najljepša adventska fotografija i ove sezone oduševljava posjetitelje posebno izrađenim okvirom iz kojeg pada umjetni snijeg s pogledom na Zagrebačku katedralu.

„Zadnje dvije godine Galerija Klovićevi dvori, pozicionirana na jednoj o najljepših lokacija Gornjeg Grada sudjeluje u Adventu grada Zagreba. Nakon prošlogodišnjeg velikog uspjeha i brojnih gostiju koji su sudjelovali u prekrasnom adventskom ambijentu Galerije i Platoa Gradec iznimno se veselimo i ovogodišnjem izdanju. I ove smo godine uz koncertnu i gastronomsku ponudu na platou Gradec osigurali i zanimljiv izložbeni program“ – najavio je ravnatelj Galerije Klovićevi dvori Antonio Picukarić.

Fotografije: Red agencija

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.