Advent i Festival palačinki u Crikvenici

Prosinac će u Crikvenici odisati mirisom slastica, a osim Adventa, u gradu će se održati i Sajam božićnih kolača te Festival palačinki.

Četvrti po redu Advent u Crikvenici započinje 2. prosinca 2017., u organizaciji Grada Crikvenice. Na ovogodišnjem će se Adventu, pored različitih ukrasa, toplih napitaka te tradicionalnih jela, naći i veliki broj finih božićnih slastica pa će tako posjetitelji imati priliku, uz razne tradicionalne slastice, isprobati i one malo modernije.

U subotu, 23. prosinca održat će se i veliki Sajam božićnih kolača, ukrasa, autohtonih proizvoda i vina, na kojem će božićne slastice biti prezentirane na najbolji način.

Uz raznovrsnu ponudu božićnih slastica i Sajma božićnih kolača, u Crikvenici će se, 10. prosinca 2017., održati i festival palačinki pod nazivom Palačinka’da, na kojem će se predstaviti ugostitelji s područja Grada Crikvenice sa svojim slasticama.  Na meniju ovogodišnje Palačinka’de će se tako, osim dobro znanih palačinki različitih okusa, slatkih i slanih, naći i germknedle te fini vafli, ali i mnoštvo drugih iznenađenja.

Advent u Crikvenici završava 31. prosinca 2017.

Fotografije: Grad Crikvenica

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.