Izložba fotografija Priča o hrani u Zagrebu

Do ovoga petka u čitaonici Kustošija u Zagrebu možete posjetiti izložbu fotografija Priča o hrani autorice Alice Bjeli Duduković.

Ova izložba rezultat je autoričinog hobija koji je svoje prve naznake dobio 2008.  kada je na jednom hrvatskom kulinarskom portalu otvorila svoj profil i tamo počela objavljivati svoje recepte. Tijekom godina njezina se ljubav prema hrani profilirala u ljubav prema fotografiji hrane. Alica ističe da baš zbog toga ona nije klasični gastro bloger jer se o hrani ne izražava riječima nego fotografijama.

Fotografijom hrane se konkretnije počela baviti 2013.  godine. Alica kaže da se ljubav prema hrani razvijala još u maminoj kuhinji, dok je ona radila različite kolače, a Alica je gledala i učila.

Izložbu njezinih fotografija hrane možete posjetiti u čitaonici Kustošija do 23. ožujka, a njezina ostvarenja možete svakodnevno pratiti i na Instagram profilu okruglica79.

Fotografije: Alica Bjeli Duduković

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.