Zašto sam pokrenula najslađi portal u Hrvatskoj?

Dragi čitatelji!

Nešto više od dva mjeseca nakon što je naš portal Slatkopedija prvi put i službeno ugledao svjetlo dana, odlučili smo uvesti novu rubriku – Riječ urednice. Ova je rubrika zamišljena kao mjesto na kojem ću vam se ja malo prisnije obraćati i na kojemu ćete vi moći pratiti sve promjene, sve napretke, potencijalne zapreke i vedre vijesti vezane za naš portal.

U prvom svom tekstu u ovoj rubrici htjela bih vam svima zahvaliti na velikoj podršci, velikom broju posjeta našem portalu, na svim komentarima i porukama koje nas iz dana u dan tjeraju da idemo naprijed, da se trudimo i radimo i da iz dana u dan budemo sve bolji.

Od kada je portal krenuo, dobila sam jako puno upita koji su glasili više-manje isto: „Kako ti je palo napamet pokrenuti nešto svoje? Odakle ti ideja za to i kako te nije strah krenuti u vlastiti posao?“

Pitanja je puno, a odgovor na svatko od tih pitanja je prilično jednostavan. Ideja za pokretanje ovakvog portala stvorila se odjednom, jedne siječanjske večeri dok sam na verandi ispijala čaj i razmišljala o nekim slatkim temama – u tom sam trenutku shvatila da u Hrvatskoj ne postoji portal koji bi pisao i pratio samo slatke stvari, a da bi upravo takav portal meni trebao. Istražujući  tržište, shvatila sam da ja nisam jedina kojoj bi taj portal trebao – da nas ima još puno kojima su slastice puno više od same hrane.

Od ideje do realizacije prošlo je nekoliko mjeseci, puno neprospavanih noći, puno izazova na koje je trebalo spremno odgovoriti. Nije bilo lako, ali osjećaj da s mojim timom, koji je spremno stao uz mene, radim nešto dobro i važno tjerao me da ne odustanem, da dam sve od sebe i  nastavim raditi sve dok ne ostvarim prvi cilj, a to je pokretanje portala.

Danas, dva mjeseca nakon pokretanja portala vidim da nisam pogriješila kad sam odlučila da neću stati dok Slatkopedija ne postane dio hrvatske medijske scene – potvrđuju mi to vaši pozitivni komentari, vaše lijepe reakcije, vaše zahvale na tomu što radimo. Mi smo tek počeli s radom i puno nas toga još čeka, ali s publikom kao što ste vi, svaki se izazov spremno dočekuje.

Do sljedećeg javljanja pozdravlja vas vaša urednica!

Fotografija: Mirjana Bošković Smrekar

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

2 komentara
 1. Draga Slatkopedija,

  Pratim Vas od prvog dana i neiscrpan ste mi izvor slatkih informacija koje mi svakako trebaju obzirom da i sama krecem u realizaciju svog slatkog sna!

  Pratim Vas i dalje,

  Puno pohvala i pozdrava od Martine

  1. Draga Martina,
   hvala Vam na komentaru. Vaše pohvale su nam najveći poticaj!
   Redakcija Slatkopedije želi Vam svu sreću u realizaciji Vašeg sna.
   Puno pozdrava iz redakcije 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.