Zaštita vaših osobnih podataka na portalu Slatkopedija

Dragi čitatelji,

nakon perioda najavljivanja i pripremanja, s današnjim je danom, na snagu stupila Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR), s ciljem bolje zaštite osobnih podataka pojedinaca te smanjenja zloporabe istih.

U skladu s njom, ažurirali smo postavke Zaštite privatnosti i Uvjeta korištenja.

Portal Slatkopedija od samog početka svog djelovanja prije gotovo godinu dana posebnu je pažnju posvećivao zaštiti vaših osobnih podataka, a to ćemo nastaviti raditi i u danima i godinama koje su pred nama. Sa svim vašim osobnim podacima koje ste nam dosad ustupili bilo prilikom komentiranja članaka, bilo prijavom na newsletter, bilo u izravnoj komunikaciji uvijek smo postupali krajnje oprezno i nikada ih nismo dali na korištenje nekoj trećoj ili neovlaštenoj osobi.

Vaši osobni podaci su kod nas na sigurnom mjestu. Međutim, ukoliko ne želite da portal Slatkopedija u budućnosti ima pohranjene Vaše osobne podatke, u svakom trenutku slobodno nas možete kontaktirati na mail slatkopedija@slatkopedija.hr sa željom da izbrišemo Vaše podatke iz naše baze i isti će, odmah po primitku vašeg zahtjeva, biti uklonjeni.

Cilj našeg portala od samog početka njegovog postojanja jest dijeljenje svih važnih informacija i priča o slasticama i slastičarstvu. Želimo da se na našem portalu osjećate sigurno i ugodno i da zajedno nastavimo graditi najslađi portal u Hrvatskoj.

Hvala vam što nas pratite i što nam vjerujete.

Do sljedećeg puta, pozdravlja vas vaša Kate

Fotografija: Pixabay

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.