Zadnji dani za prijavu za sudjelovanje na Festivalu palačinki u Pazinu

Početkom prosinca, u Pazinu, započinje manifestacija Veseli prosinac u sklopu koje će se, peti put zaredom, održati Festival palačinki, na kojem mogu sudjelovati svi zainteresirani koji do 5. studenog 2018. ispune prijavnicu.

U Pazinu će se, u sklopu manifestacije Veseli prosinac, i ove godine, peti put zaredom, održati Festival palačinki. Organizatori festivala, koji započinje u subotu, 1. prosinca 2018., a održat će se u školsko-gradsko-sportskoj dvorani u Pazinu, na adresi Tugomila Ujčića, su Grad Pazin, Turistička zajednica Središnje Istre, Pučko otvoreno učilište Pazin, Udruženje Obrtnika Pazin i Pazin Sport d.o.o. .

Dosada se suradnja između ugostitelja, obrtnika, udruga i institucija pokazala vrlo uspješnom, a festival je bio izvrsno posjećen stoga se nastavlja započeta tradicija  pa će tako u sklopu Festivala ugostiteljski objekti nuditi palačinke po vlastitoj recepturi uz promotivne cijene.

Za sudjelovanje na Festivalu palačinki mogu se prijaviti svi zainteresirani, i to na način da ispune prijavnicu koja je odstupna na mrežnim stranicama http://www.central-istria.com te ju dostave najkasnije do 5. studenog 2018. na adresu TZ središnje Istre, Velog Jože 1, 52000 Pazin ili elektroničkom poštom na adresu: daniela@central-istria.com, info@central-istria.com.

Fotografija: Pexels

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.