Zadnji dani za prijavu na Pink Lady® Food Photographer of the Year

Svi ljubitelji fotografije hrane koji svoju kvalitetu žele dokazati na ovogodišnjem izdanju Pink Lady® Food Photographer of the Year, imaju još manje od trideset dana za prijavu.

Prijave na natjecanje Pink Lady® Food Photographer of the Year završavaju 6. veljače 2018. Podsjetimo, ovo je natjecanje otvoreno za sve one koji vole fotografiju hrane i koji svojim aparatom ili mobitelom fotografiraju hranu. Pritom je nebitno radili li se o profesionalcima ili amaterima.

Na ovom natjecanju postoji ukupno 21 kategorija pa svaki natjecatelj može pronaći nešto za sebe. Pobjednike očekuje i novčana nagrada i to ukupnog pobjednika nagrada u iznosu od 5.000 funta, a pobjednike kategorija nagrada od 1.000 funta. Finale natjecanja održat će se u Mall galeriji u Lonndonu, u kojoj će biti upriličena i petodnevna javna izložba radova.

Svi zainteresirani na ovo se natjecanje mogu prijaviti putem računa na portalu, a prilikom prijave za ukupno pet fotografija potrebno je platiti 30 funti, dok se svaka sljedeća fotografija naplauje po 6 funti. Natjecatelji mlađi od 18 godina imaju pravu na besplatnu prijavu koja uključuje tri fotografije.

Hrvatska je na ovom natjecanju već imala zapažene rezultate. Naša predstavnica Maja Danica Pečanić je 2016. pobijedila u kategoriji Hrana i obitelj, dok je prošle godine u istoj kategoriji osvojila treće mjesto.

Fotografija: Unsplash

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.