Voćni lipanj na Slatkopediji

U lipnju ste najviše uživali u voćnim receptima, a najpopularniji recept ovaj mjesec potpisuje Mirjana Šmit s bloga Od slatkoga slađe.

Šaroliki je lipanjski pregled najpopularnijih recepata na našem portalu. Voljeli ste voćne recepte, pa se tako na ovom popisu mogu naći torte s trešnjama, bananama, ananasom i višnjama, a tu je i voćna torta sa svježim voćem po izboru. Popis ovaj put predvodi Mirjana Šmit s blog Od slatkoga slađe, tu je i Ana Prša, Lidija Osmak s bloga Gurmanka ima čak dva svoja recepta u popisu najpopularniji, a lipanjski pregled zatvara Nataša Pralica s bloga Natašine slastice/Kolači.biz.

Sultanova sarma

Uz četiri torte, u lipanjskom pregledu najpopularnijih recepata našao se tek jedan kolač – riječ je o kremastim sultanovim sarmama čiji recept potpisuje Nataša Pralica s bloga Natašine slastice/Kolači.biz.

Svileni cheesecake s trešnjama

Prije samo šest dana objavili smo recept za svileni cheesecake s trešnjama koji potpisuje Lidija Osmak s bloga Gurmanka, a vas je toliko oduševio da se, unatoč činjenici da je jedan od posljednjih objavljenih recepata u prošlom mjesecu, uspio naći na četvrtom mjestu mjesečnog pregleda.

Voćna torta

Da volite kremaste torte Lidije Osmak potvrđuje i činjenica da se na sredini našeg lipanjskog pregleda našla voćna torta koja nam također dolazi s bloga Gurmanka, a u kojoj možete kombinirati svježe voće po izboru.

Čokoladna torta s karameliziranim bananama

Karamelizirane banane koje je u ovoj torti odlično spojila s čokoladom dovele su našu suradnicu Anu Pršu do drugog mjesta najčitanijih recepata u lipnju.

Moskva torta

Na samom vrhu lipanjskog pregleda recepata nalazi se Mirjana Šmit s bloga Od slatkoga slađe koja vas je osvojila svojom verzijom Moskva torte.

Fotografije: Natašine slastice/Kolači.biz; Gurmanka; Ana Prša: Od slatkoga slađe

Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.