Više nego dobrodošao: čuvar vaših slatkih namaza

Ova zaštita za omiljene staklene stvorene je kako biste nepoželjne goste zadržali daleko od svojih namaza.

U mnogim obiteljima često se vodi bitka za posljednju žlicu omiljenog čokoladnog namaza. Ostavljanje omiljene staklenke u vidokrugu drugih članova obitelji često može završiti tako da boca izgubi svoj sadržaj.

No, i tomu se može stati na kraj. Naime, u francuskom web shopu l’avant gardiste dostupan je lokot za staklenke, koji osigurava pristup samo onomu tko ima šifru.

Kako stoji u opisu ovog proizvoda „vaša staklenka je vaša staklenka i jao onomu tko je dotakne.“ No, kako vlasnici staklenke ne bi morali iz dana u dan pratiti razinu namaza u staklenici, kao odlično rješenje nameće se ovaj lokot za staklenke koji je dostupan po cijeni od 14,95 eura.

Ova zaštita se prilagođava svim staklenkama dimenzija 400 g, 450 g, 500 g, 750 g, 825 g i 1000 g, stiže u crvenoj boji, napravljena je od plastike i metala, a namijenjena je „svima onima kojima velikodušnost nije najveća vrlina“.

Korištenje je vrlo jednostavno – zaštita se stavi oko čepa i osigura lokotom kojemu jedino vi znate šifru.  

Nažalost, proizvodi iz ovog web shopa ne dostavljaju se u Hrvatsku, a najbliža zemlja u koju vrše dostavu nam je Slovenija.

Fotografija: l’avant gardiste

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.