U Škotskoj proizveli sladoled od majoneze

Do sada se, uz već klasične sladoledne okuse, moglo isprobati i nekoliko inovacija, poput sladoleda s okusom pizze ili svinjskih rolica, no sladoled od majoneze potpuno je podijelio korisnike društvenih mreža.

U posljednje vrijeme klasični sladoledni okusi poput vanilije i čokolade odlaze u zaborav, a inovatori se trude stvoriti što neobičnije okuse. Tako već postoji sladoled s okusom pizze i svinjskih rolica, a posljednjih je dana izumljen i sladoled s okusom majoneze.

Ovaj se izrazito neobičan sladoled može kupiti u The Ice Falkirk slastičarnici, u Škotskoj. Inače, ovaj je slastičarnica već otprije poznata po neobičnim okusima sladoleda koje nudi, ali ovaj najnoviji izazvao je najviše interesa korisnika društvenih mreža i medija. Svi znatiželjnici koji žele isprobati ovaj neobični sladoled za samo jednu kuglicu morat će izdvojiti $2,62.

Na društvenim su se mrežama, očekivano, razvile brojne rasprave o ovom neobičnom sladolednom okusu. Kyle Gentleman, vlasnik slastičarnice, svoj najnoviji sladoled opisuje riječima: „Sladoled je kremast i pun okusa, a ostavlja u ustima mliječni okus s naznakom jaja, prefino!“

Fotografija: Pixabay

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.