U Francuskoj opća histerija zbog Nutelle na sniženju

Akcijska ponuda Nutelle po 70 posto nižoj cijeni izazvala je pravu histeriju među francuskim ljubiteljima ovog namaza.

U supermarketima Intermarche diljem Francuske jučer je vladala prava histerija. Naime, cijena mnogim Francuzima omiljenog čokoladnog namaza Nutelle bila je snižena za 70 posto te je umjesto uobičajenih 4,50 eura iznosila 1,40 euro po staklenci.

Bio je to dovoljan povod mnogim Francuzima da odu u supermarkete i izbore se za dovoljne količine Nutelle po akcijskoj cijeni. Kako navodi Daily Mail, scene borbe za staklene omiljenog namaza podsjećale su na one s američkog Black Fridaya, a na nekim je lokacijama, zbog pretjeranog fizičkog nasilja, morala intervenirati i policija. Upravitelj supermarketa odbacuje takve navode kao neistinite i kaže da nije bilo nasilja.

Francuzi su i inače poznati kao veliki ljubitelji Nutelle pa se u ovoj zemlji godišnje pojede oko 100 milijuna stakleni Nutelle. Potvrda njihove ljubavi jest i činjenica da je u jednom dućanu 700 boca Nutelle prodano u samo 45 minuta.

Izvor: Daily Mail

Fotografija: Pixabay

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.