U Dubrovniku otvorena nova slastičarnica

Pastry Arija, nova dubrovačka slastičarnica, svoja je vrata otvorila 21. prosinca 2017.

Dubrovački bračni par Marija i Ivan Miličević konačno su otvorili vrata svoje slastičarnice Pastry Arije. Kao što smo na našem portalu već pisali, ova će se slastičarnica od drugih razlikovati po svojoj poudi u kojoj će se među ostalim naći i torte sa staklenom glazurom, ali i razne bezglutenske slastice te moderne varijante tradicionalnih dubrovačkih slastica. Vlasnici slastičarnice za naš su portal rekli kako će s cjelokupnom ponudom slastica, zbog pomanjkanja slastičarskog kadra u Dubrovniku, krenuti nakon Nove godine.

Još jedna posebnost ove slastičarnice jest činjenica da je ona „dog friendly“, što znači da psi neće morati čekati ispred slastičarnice već ćete ih moći povesti sa sobom u slastičarnicu.

Radno vrijeme Pastry Arije je od 8 do 22 sata, a važno je napomenuti kako će za Badnjak, Božić i blagdan svetog Stjepana slastičarnica biti zatvorena.

Fotografije: Pastry Arija

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.