Tečaj za međunarodnog slastičarskog suca u Luksemburgu

Svi zainteresirani koji žele postati slastičarski suci, mogu se prijaviti na ovaj intenzivni, jednodnevni tečaj, gdje će pod stručnim vodstvom Gillesa Renussona dobiti uvid u vještine koje su potrebne za uspjeh u kulinarskoj konkurenciji.

U Luksemburgu će se, 23. studenog 2018., u organizaciji World Association of Chefs Societies, u sklopu svjetskog prvenstva Villeroy & Boche, održati intezivni, jednodnevni tečaj za slastičarske suce, Worldchefs Pastry Judging Seminar.

Kao što smo već pisali, ovaj je tečaj obavezan za sve zainteresirane za dobivanje suglasnosti za Worldchefs Appreciated Pastry Judges, odnosno, one koji žele postati međunarodni slastičarski suci, ali je otvoren i za sve ostale zainteresirane: natjecatelje, trenere te organizatore događanja Ovaj tečaj polaznicima će pružiti uvid u vještine koje su  potrebne za uspjeh u kulinarskoj konkurenciji.

Polaznici tečaja po završetku dobivaju certifikat koji je obvezan ukoliko želite postati sudac Worldchefs Pastry, no za dobivanje odobrenja za slastičarskog suca, potrebno je pribaviti još neke dokumente.

Voditelj tečaja je stručnjak za slastice te savjetnik Culinary Competition Committee of Worldchefs, Gilles Renusson, a cijena iznosi 300 €. Više informacija, kao i formulari za prijavu dostupno je  na mrežnim stranicama World Association of Chefs Societies.

Ilustracija: Pixabay

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.