SweetBox – inovativna rješenja za brendirana pakiranja

Na ovogodišnjem su se GAST-u, među brojnim izlagačima, predstavili i članovi tvrtke SweetBox te su posjetiteljima demonstrirali inovativna rješenja za pakiranje slastica.

Na sajmu GAST 2018., održanom u Splitu, posjetiteljima se i ove godine predstavila tvrtka SweetBox iz Rijeke, čiji je osnovni posao izrada inovativnih, personaliziranih rješenja za pakiranje i brendiranje slastica, sladoleda, catering ponude hrane i pića, a od ove godine i sve popularnije ponude Street food-a.

Njihova je glavna misija specijalizirana podrška proizvođačima slastica i sladoleda  kroz programe pakiranja i dekoriranja,a sa ciljem unaprijeđivanja prodaje kroz proizvodne programe slastičara i sladoledara.

Brendiranje proizvoda krajnji je cilj u SweetBox-u ,rade zajedno sa svojim kupcima na stvaranju i zaštiti vizuala i prepoznatljivog proizvoda s potpisom.

Na sajmu, na kojem je sve bilo na visokom nivou, uz veliko zanimanje krajnjih kupaca SweetBox je privukao pažnju i većih tvrtki na dalmatinskom području koje su zainteresirane za suradnju i poddistribuciju.

Predstavili su i novitete iz 2018.: moderne i praktične kutije iz proizvodnog programa BOMBON, izrađene od lagano plastificiranog kartona,ekonomične i prihvatljive svakom proizvođaču torti i kolača.

Kutije za pakiranje monoporcija novost su u ponudi i dolaze u tri dimenzije. Namijenjene su i mini slasticama,  te niskim tortama na komad.

Novost su i  kutije DELICE, sa prozirnim poklopcem ili sa kartonskim poklopcem, dostupne u tri dimenzije pakiranja makaronsa,sa tiskom u više boja uključenim u cijenu.

Više informacija o SweetBox-u možete naći na njihovoj stranici www.sweetbox-proizvodnja.hr

Fotografije: Sweet Box

PR članak

Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.