Svjetski kongres za slastičare u Milanu

U Milanu će se sredinom svibnja održati peto izdanje World Pastry Stars.

Italian Gourment sa svojim časopisom Il Pasticcere (Slastičar) organizira peto izdanje međunarodnog kongresa slastičara World Pastry Stars. Kongres će održati pod pokroviteljstvom Accademia Maestri Pasticceri Italiani i Relais Dessert u Milanu od 21. do 22. svibnja.

Na kongresu će se okupiti najveća svjetska slastičarska imena koja će raspravljati o četiri ključne teme današnjeg slastičarstva – modi i estetici u kolačima, dizajnu kolača, kuhinji te fotografiji kolača, koja postaje sve važnija u digitalnom svijetu. Naglasak će se staviti na kontinuirane transformacije i razvoj profesije, zahvaljujući kojima slastičarstvo sve više prelazi granice obrta i postaje rastući posao.

Cilj ovog kongresa je dati kompletan pregled svih novih procesa u slastičarstvu na međunarodnoj razini. Na kongresu će govoriti najveći slastičari iz Francuske, Španjolske, Sjedinjenih Američkih Država, Italije i Belgije, a više o programu te o načinu registracije po povlaštenoj cijeni možete saznati na službenoj stranici World Pastry Starsa.

Fotografija: Facebook stranica World Pastry Stars

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.