Svečano otvorenje slastičarnice Don Dino u Splitu

Iako Splićani već nekoliko tjedana mogu uživati u slasticama ove slastičarnice, svečano otvaranje zakazano je za danas u 17 sati.

Ova jesen donijela je Splitu još jednu slatku novost – prije nekoliko tjedana u gradu pod Marjanom otvorena je slastičarnica Don Dino, koja je već dugi niz godina prisutna u Trogiru. Ono po čemu je ova slastičarnica posebna, kako nam navode iz same slastičarnice, jest činjenica da su sladoledi i slastice napravljeni po posebno osmišljenim receptima, uz korištenje domaćih i svježih namirnica koje ih čine tako prepoznatljivima.

„Naši sladoledi i kolači spoj su posebnih sastojaka, a posebno želim naglasiti kako nam je korištenje sezonskog voća iz domaćih voćnjaka vrlo važno pa tako trenutno možete uživati u nekoliko vrsta sladoleda koji u kombinaciji okusa imaju i šipak. U ponudi imamo slastice koje odražavaju temperament grada i mogu se pronaći jedino kod nas, poput naših torti Dioklecijan i Marmont. Isto tako, važno nam je da kod nas svi mogu uživati u slatkom, tako da u ponudi imamo i slastice bez glutena i bez šećera“ poručuju iz slastičarnice.

Svečano otvorenje slastičarne održat će se danas s početkom od 17 sati, u Tončićevoj 2. Uz svečani ugođaj, balone, konfete te glazbu uživo za koju će se pobrinuti splitski HDD trio, gosti će moći degustirati ponudu slastičarnice, a najmlađe goste očekuju i mala iznenađenja.

Vlasnici slastičarnice Andrea i Grga Barić najavili su kako Splićane očekuje i jedan zanimljivi zimski i blagdanski period te kako im je želja doprinijeti kvalitetnoj ponudi u centru grada tijekom cijele godine.

Fotografije: Slastičarnica Don Dino

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.