Stjepan Hornung u borbi za UK Blog Awards nagradu

Blog Majstor kuhar – Majstor slastičar autora Stjepana Hornunga našao se među 73 bloga koji se natječu u kategoriji Culinary.

Jedno od najpoznatijih natjecanja u svijetu bnlogera svakako je i ono za UK Blog Awards, a među kandidatima za osvajanje ove nagrade našao se i Stjepan Hornung, majstor kuhar i slastičar koji stoji iza bloga Majstor kuhar – Majstor slastičar, o kojem smo na našem portalu već pisali.

Prijave za UK BLOG AWARDS počele su 3. rujna 2018., a budući da tu nagradu smatra blogerskim Oscarom, Stjepan Hornung se prijavio te je 14. studenog 2018. dobio obavijest da je jedan od kandidata u natjecanju za ovu nagradu. Stjepan je po zanimanju profesionalni kuhar, a u kategoriji Culinary u kojoj se natječe ima čak 73 konkurenta. Glasanje za omiljeni blog traje do 21. prosinca, dok samo natjecanje završava 1. veljače 2019. kada će žiri donijeti svoju odluku. Proglašenje pobjednika održat će se 12. travnja 2019. u Londonu.

Misija UK Blog Awardsa jest prepoznavanje jedinstvene i rezonantne prirode internetske zajednice – od blogera do društvenih influencera i organizacija te pojedinih kreatora. UK Blog Awards je najprestižnija, ali i jedina, multi-industrijska nagrada koja nagrađuje on-line izvrsnost.

Sada, u svojoj šestoj godini, The UK Blog Awards nastavlja slaviti najzanimljivije i zanimljive kreatore sadržaja u Velikoj Britaniji i izvan nje, one unutar i izvan prevladavajućih trendova.

Više o samom natjecanju i nominacijama pronađite na mrežnim stranicama natjecanja.

Fotografije: Majstor kuhar – Majstor slastičar

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.