Šteta što je daleko: australska tvrtka traži kušača sladoleda

Jedna australska tvrtka traži osobu koja će testirati njihove sladolede prije nego što ih puste u prodaju.

Na našem smo portalu već pisali o brojnim poslovima iz snova: od kušača konditorskih proizvoda, preko kušača slatkiša pa do kušača čokolade.

Jedan takav, jednako bajkoviti, posao ovih se dana našao na australskom tržištu rada. Naime, na internetskoj stranici Airtasker objavljen je oglas tvrtke Gelatissimo u kojem je istaknuta potreba za kušačem sladoleda koji će u ovoj firmi isprobavati nove proizvode prije puštanja u prodaju.

Međutim, kako bi ova firma unaprijedila svoje proizvode, odabrani kandidat će osim ocjenjivanja novih okusa, morati isprobati i ocijeniti i postojeću ponudu okusa.

Od kandidata se očekuje da može ocijeniti proizvod na temelju teksture, boje, mirisa i izgleda te da na najobjektivniji način može procijeniti nijanse okusa.

Kao rok za prijavu naveden je 27. rujna, kada će se u Sydneyju održati četverosatno intenzivno testiranje. Kandidate očekuje plaća od 500 dolara.

Detalje potrebne za dobivanje ovog, kako je u oglasu navedeno, teško posla, potražite na ovoj poveznici.

Izvor: Airtasker

Fotografija: Pexels

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.