Slatko lice – personalizirane lizalice s likom po želji

Na stranici Firebox.com među ostalim možete pronaći lizalice-lica, rađene prema stvarnim osobama.

Jeste li znali da možete dobiti svoju personaliziranu lizalicu s vlastitim likom? Naime, upravo takve lizalice mogu se naručiti na stranici Firebox. Ovaj nesvakidašnji proizvod nazvan Face Licker proizvodi se u prirodnoj veličini lica određene osobe, a za njegovu izradu dovoljno je poslati odabranu fotografiju i kratki opis osobe, a zatim stručne ruke majstora pretvaraju lice s fotografije u slatku lizalicu s voćnim okusom.

Za izradu ove lizalice potrebno je 14 dana, a cijena je 39,99 funti. Međutim, ovi se proizvodi dostavljaju samo na području Ujedinjenog Kraljevstva pa ukoliko ste poželjeli dobiti slatku varijantu sebe ili neke drage osobe, morat ćete pronaći način kako preuzeti proizvod u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Podsjetimo, o neobičnim slatkim proizvodima sa stranice Firebox već smo pisali kada smo vas obavijestili o postojanju marmelade od džina i drugih alkoholnih pića.

Fotografije: Firebox

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.