Slatka božićna radionica

Početkom prosinca započinju pripreme za najslađi blagdan u godini, a Jannette Razum, autorica bloga Slatki svijet torti i kolača organizira radionicu na kojoj će pokazati kako izrađuje svoje omiljene slastice.

Radionica izrade božićnih slastica održat će se 1. prosinca 2017., s početkom u 17:30, u prostoru Enzita Heksagona na Zagrebačkom Velesajmu. Voditeljica radionice je velika ljubiteljica slastica i njihove izrade, Jannette Razum, autorica bloga Slatki svijet torti i kolača.

Tijekom tri sata trajanja radionice, polaznici će, prema programu, naučiti izraditi tijesto za četiri vrste božićnih kolačića, božićnu Caprese tortu, sočan kuglof s narančom i suhim voćem, božićnu karamel pitu s jabukama i brusnicama te desert u čaši „Badnje veče“.

Po završetku radionice svaki će polaznik dobiti pisane recepte s radionice, diplomu za uspomenu te dar kao mali znak pažnje!

Cijena radionice iznosi 400, 00 kn, odnosno 260 kn ukoliko se uplata izvrši najkasnije do 27. studenog 2017., a broj mjesta na radionici ograničen je na 15 osoba. Prijave za radionicu potrebno je izvršiti na mail radionice@slatkisvijet.com, a prijava postaje valjana u trenutku uplate, odnosno slanja potvrde o uplati.

U slučaju ne dolaska na radionicu, ili ne otkazivanja dolaska barem jedan dan prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih zadržava se pravo otkazivanja ili promjene termina radionice, a uplaćeni iznos se u tom slučaju vraća, dok se  u slučaju manjeg broja prijava zadržava pravo izmjene programa radionice.

Fotografije: Jannette Razum 

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.