Škola slastičarstva sa Suzanom Kvesić: otkrijmo zajedno tajne uspješnih slastica

Poznata slastičarka Suzana Kvesić od sada će svoje znanje dijeliti i s našim čitateljima u rubrici Slatke tajne.

Nedavno smo u našoj rubrici Život sa slasticama ugostili Suzanu Kvesić, poznatu hrvatsku slastičarku koja je karijeru inženjerke elektrotehnike zamijenila onom slastičarskom.

Kao što je u intervju za naš portal ispričala, Suzana uživa u svakom radnom danu, u stvaranju neodoljivih slatkih kreacija, ali i u podučavanju polaznika prekvalifikacije za slastičare na Pučkom otvorenom učilištu u Zagrebu te na visokoj školi Aspira.

Svoje iskustvo prenošenja slastičarskog znanja koje je stekla kao predavačica na Pučkom otvorenom učilištu i na Aspiri odlučila je iskoristiti i za otkrivanje slastičarskih tajni puno široj publici na svojim društvenim mrežama, ali i čitateljima našeg portala – jedinog hrvatskog portala specijaliziranog za slastice i slastičarstvo.

Iznimno nam je drago da vam možemo najaviti da ćete od sada u našoj rubrici Slatke tajne moći nova slastičarska znanja stjecati od Suzane Kvesić u posebnoj seriji tekstova Škola slastičarstva sa Suzanom Kvesić.

Fotografija: Suzana Kvesić

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.