Romantična kuharica Kristine Šaško: najslađi recepti za Valentinovo

Kristina Šaško s bloga Pinch of Amour za Valentivno je pripremila prigodnu kuharicu s deset slatkih recepata.

Naša suradnica Kristina Šaško s bloga Pinch of Amour u Valnetinovu je pronašla inspiraciju za svoj novi slatki projekt. Naime, pripremila je PDF kuharicu s deset recepata – romantičnih i slatkih, baš kako priliči Valentinovu.

„Ideja za knjižicu se nekako sama nametnula. Veljaču zbog Valentinova doživljavam kao mjesec ljubavi, a svi kolači na mom blogu posljedica su ljubavi prema nekome. Upravo u svakom receptu naglašavam da je u svaku slasticu bitno dodati barem jedan prstohvat ljubavi. Iz tog je razloga bilo očigledno da ovaj mjesec zaslužuje nešto posebno. Znam da za Valentinovo mnogi traže i neke nove ideje kako bi svojim najdražima pripremili nešto posebno pa sam htjela pomoći i predložiti isprobane ljubavne recepte.“ – objašnjava nam Kristina odakle ideja za ovu kuharicu.

U ovom PDF izdanju pronaći ćete 10 recepata,među kojima su svoje mjesto našli slatki keksići, Kristinini omiljeni išleri koje voli još od djetinjstva, pite od višanja koju radi godinama, a još joj nije dosadila jer je kako Kristina kaže odlična pa do deserata koje možete poslužiti u čašama.

„Od svih recepata najdraže su mi čokoladne ljubice, odnosno kuglice koje se doslovno tope u ustima. Taj recept je nastao slučajno, bilo mi je žao baciti ostatak biskvita pa sam ubacila nekoliko sastojaka da dobijem kompaktnu smjesu i shvatila da su kuglice mrak. Čak je i ime nastalo slučajno!“

Svi recepti su kako Kristina kaže isprobani više puta, a u njima su uživali prijatelji i ukućan od kojih  svatko ima svojeg favorita.

„ Neovisno o tome koji desert netko odabere, bitno je samo da ga radi s puno ljubavi!“ – za kraj nam poručuje autorica Kristina Šaško.

Kuharicu možete preuzeti na ovoj poveznici.

Fotografije: Pinch of Amour

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.