Recepti koji su obilježili srpanj

Za zadnji dan u mjesecu donosimo vam pregled pet najčitanijih recepata, među kojima se našao i jedan zdravi recept.

Posljednji dan u mjesecu prava je prilika za pregled pet najčitanijih recepata ovog mjeseca. Nataša Pralica, Nina Babić, Jannette Razum i Nikolina Dianežević autorice su najpopularnijih srpanjskih recepata.

5. Zobeni cupcakesi od borovnica

Dokaz da su zdrave slastice sve popularnije jest i činjenica da se recept za zobene cupcakese od borovnica, koji je s nama podijelila Nikolina Dianežević s bloga The Slice of FIT Life, našao na petom mjestu po broju vaših klikova.

4. Trobojna torta od šumskog voća

Jedna od naših stalnih suradnica, Jannette Razum s bloga Slatki svijet torti i kolača, s nama je podijelila recept za  trobojnu tortu od šumskog voća, koji je došao na popis pet najpopularnijih recepata ovog mjeseca.

3. Kolač s višnjama i mascarpone sirom

Jedan od dva recepta s bloga Natašine slastice (Kolači.biz) koji se našao na popisu pet najčitanijih recepata mjeseca srpnja  je kolač s višnjama i mascarpone sirom.

2. Choux krafnice

U srpnju smo imali i našu prvu gošću iz Srbije – Nina Babić, vlasnica beogradske slastičarnice Gospođa Mirkov, gostovala je u našoj rubrici Život sa slasticama, a s nama je podijelila i recept za choux krafnice, koji se po broju vaših klikova smjestio na drugo mjesto najčitanijih srpanjskih recepata.

1. Najbolji domaći sladoled od Nutelle

Nataša Pralica, jedna od najpoznatijih hrvatskih food blogerica s nama je podijelila recept za najbolji domaći sladoled od nutelle. Da je najbolji, pokazuje i činjenica da je on najklikaniji recept mjeseca srpnja.

Fotografije: The Slice of FIT Life, Slatki svijet torti i kolača, Natašine slastica i Nina Babić

Ispis

Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.