Recept sedmogodišnjaka među najčitanijim receptima listopada

U listopadu je naš portal postao bogatiji za novog, najmlađeg suradnika, sedmogodišnjaka čiji se recept našao među pet najčitanijih ovog mjeseca.

Prvi pravi jesenski mjesec prošao nam je uglavnom u ljetnom raspoloženju, a na našem portalu se i ovog mjeseca našao niz neodoljivih recepata. Torte, kolač, štrudla i neobični deserti privukli su vašu pozornost i doveli Anu Pršu, Jannette Razum, Pavu Boškovića i Željku Macan na popis autora najčitanijih listopadskih recepata.

Mousse torta od čokolade, kokosa i borovnica

Željka Macan s bloga Šparhet tek se nedavno pridružila našem timu i već vas je osvojila svojim receptima. Tako je njezina mousse torta u kojoj je spojila okuse čokolade, kokosa i borovnice zauzela peto mjesto na našoj ljestvici najčitanijih recepata ovog mjeseca.

Čokoladna torta s medom i kruškama

Ana Prša kvalitetu svojih recepata ovog je mjeseca potvrdila osvojivši treće mjesto na Interslastu, a nagrađena torta od čokolade, meda i krušaka osim žiriju, svidjela se i vama i zauzela četvrto mjesto među listopadskim receptima.

Pavin jednostavni kolač od čokolade i naranče

Slatkopediji se u listopadu pridružio i novi, najmlađi suradnik – sedmogodišnji Pave Bošković koji je odličnom kombinacijom naranče i čokolade u svom jednostavnom kolaču privukao veliku pozornost na društvenim mrežama i došao do sredine ove ljestvice.

Štrudla s jabukama u umaku od vanilije

Na drugom se mjestu našla Jannette Razum s bloga Slatki svijet torti i kolača prema čijoj je predivnoj štrudli s jabukama u umaku od vanilije malo tko ostao ravnodušan.

Pita u torti – desert za neodlučne

Naša Ana Prša je inspirirana viješću o tomu da je jedan engleski pub u svoju ponudu uvrstio neobični desert – pitu u torti – i sama pripremila ovu nesvakidašnju slasticu i zasluženo, još jednom, osvojila sam vrh našeg mjesečnog pregleda najčitanijih recepata.

Fotografije: Šparhet, Ana Prša, Kate Bošković, Slatki svijet torti i kolača, Ana Prša

Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.