Raspisan je natječaj za dodjelu stipendija Zagrebačke županije

Svi zainteresirani učenici i studenti koji se obrazuju u deficitarnim zanimanjima mogu se prijaviti za dodjelu stipendija Zagrebačke županije, do najkasnije 15. listopada ove godine.

Zagrebačka je županija raspisala natječaj za dodjelu stipendija za školsku/akademsku godinu 2018./2019. za učenike i studente s prebivalištem na području Zagrebačke županije koji je otvoren do 15. listopada 2018. godine.

Dodijelit će se ukupno dvadeset stipendija za učenike, prema socijalnom kriteriju, od čega se deset stipendija dodjeljuje za deficitarna zanimanja među kojima su i slastičari i pekari. Stipendije se dodjeljuju za 12 mjeseci, i to po 500 kuna mjesečno za učenike te 1000 kuna mjesečno za studente.

Na natječaj za dodjelu stipendija moguće se prijaviti pisanim putem, poštom na adresu: Zagrebačka županija, Ulica grada Vukovara 72/V, p.p. 974, 10001 Zagreb, u zatvorenoj omotnici s naznakom „Za natječaj za dodjelu stipendije“ ili osobno, u Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Zagrebačke županije (Zagreb, Ulica Ivana Lučića 2a/VI, soba 13) radnim danom od 9:00 do 13:00 sati. Prijedlog liste kandidata za dodjelu stipendija objavit će se na oglasnim pločama svih gradova i općina u Zagrebačkoj županiji u roku od 45 dana od isteka roka za podnošenje prijava te na mrežnim stranicama Zagrebačke županije.

Tekst Natječaja i prijavni obrasci dostupni su na ovoj poveznici, a dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 01/6154-849.

Fotografija: Pixabay

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.