Program profesionalni slastičar talijanskih slastica

Suradnja Kulinarskog Instituta Kul IN-a i talijanske kulinarske akademije ALMA omogućuje zainteresiranima da se specijaliziraju za majstora slastičara talijanskih slastica.

U sklopu suradnje Kulinraskog Instituta Kul IN-a te talijanske kulinarske akademije ALMA kroz program Profesionalni slastičar talijanskih slastica polaznici imaju priliku specijalizirati svoja znanja i iskustva vezana za slastičarstvo. Tijekom sedam mjeseci trajanja programa polaznici će usavršiti najsuvremenije slastičarske tehnike uz pomoć talijanskih majstora slastičara, ali i iskusiti rad u najboljim talijanskim slastičarnicama, hotelima i restoranima s Michelinovim zvjezdicama.

Ovaj je program zamišljen s jasnim ciljem da polaznike formira u buduće profesionalne slastičare s naglaskom na specijalizaciji talijanskih deserata i slastica. Osim nastave ovaj program uključuje i tromjesečno stažiranje u elitnim talijanskim restoranima, hotelima ili slastičarnicama te pruža neprocjenjivo iskustvo učenja i rada u međunarodnoj sredini. Program se provodi na dvije lokacije – početak edukacije odvija se u Kulinarskom Institutu Kul IN u Sisku, dok nastavak slijedi u međunarodnom studentskom okruženju, u njihovoj partnerskoj školi ALMA, u gradu Colorno. Po završetku stažiranja i polaganja završnog ispita, Kul IN i ALMA polaznicima dodjeljuju certifikat sa zvanjem Profesionalni slastičar talijanskih slastica. 

Cijena ovog programa iznosi 14.000 eura, a u cijenu je uključen: PDV, cjelokupan program Profesionalni slastičar talijanskih slastica, smještaj u mjestu odvijanja nastave (Sisak), ručak od ponedjeljka do petka, prijevoz tijekom terenske nastav i izleta, nastavni materijali te uniforme.

Upisi za programe u siječnju traju do 29. prosinca 2017., a izvođenje nastave započinje 8. siječnja 2018.  Detaljan pregled programa, informacije o stažiranju, završnom ispitu kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti na e-mail adresi: info@kulinst.com ili na broju telefona:  044/538 -880.

Fotografije: Kulinarski Institut Kul IN

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.