Prilika života: plaćeni posao kušača čokolade u Marsu

Mars Wrigley Confectionery traži čak osam novih zaposlenika kojima će glavni posao biti – kušanje čokolada. Rok prijave je ponedjalja, 8. srpnja.

Nakon što smo u travnju već pisali kako Mars Wrigley Confectionery, proizvođač čokolada Mars, Snickers, M&M’s, Milky Way, Twix i brojnih drugih, nudi plaćeni posao osobama koje će isprobavati slatkiše i bombone, slična slatka vijest stiže nam i sada.

Naime, na stranicama Adecca objavljen je oglas u kojem piše kako se traže osobe s dobrim ukusom koji mogu raditi part-time posao i obvezati se na duži period.

U opisu posla navodi se da će primljeni kandidati isprobavati široki asortiman konditorskih proizvoda te da ih očekuje fleksibilno radno vrijeme (ukupno moraju raditi 12 sati tjedno, a u ponuditi je rad od ponedjeljka do  četvrtka od 9:30 do 13:30). Za svoj će rad primiti plaću u rasponu od  9,76 –  10,25 £ na sat. Prije nego što počnu raditi, morat će proći i posebni trening tijekom kojeg će naučiti prepoznavati različite okuse, arome, teksture i mirise čokolade.

Od kandidata se između ostalog traži da budu dobrog zdravlja, bez alergija i intolerancije na hranu; da imaju dobru sposobnost opisivanja; da su spremni iskušati različite proizvode i sastojke te da imaju dobre komunikacijske vještine.

Kandidati će sudjelovati u procesu razvoja novih proizvoda te će iskušavati nove, ali i već postoojeće proizvode, s ciljem poboljšanja samih proizvoda.

Kako navodi The Sun, za ovu se poziciju traži ukupno osam zaposlenika koji ne moraju imati nikakvo iskustvo, ali moraju uspješno proći rigorozni razgovor za posao na kojemu će morati kušati određenu hranu te na skali od 1 do 15 ocijeniti koliko je slatka, pikantna, slana ili gorka.  

Mjesto obavljanja posla je Slough, Berkshire (Engleska), a zainteresirani kandidati mogu se preko ove poveznice javiti za zaposlenje do ponedjeljka, 8. srpnja.

Podsjetimo, slične poslove iz snova već su nudili Ferrero i Mondelēz International.

Izvor: Sun; Adecco

Fotografija: Pexels

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.