Prekrasni ruksak s potpisom Adriana Rajčić Design odlazi u ruke naše čitateljice

Adriana Rajčić i ove se godine pridružila proslavi našeg rođendana, napravivši poseban ruksak koji je otišao u ruke naše čitateljice.

Kao što znate, 2. lipnja proslavili smo drugu godišnjicu postojanja vašeg i našeg portala Slatkopedija, najslađeg portala u Hrvatskoj.

Baš kao i pošle godine, i ove se godine našoj proslavi pridružila Adriana Rajčić, mlada modna dizajnerica iz Delnica, koja stoji iza uspješnog brenda Adriana Rajčić Design. Prošle su godine naše čitatelje oduševile njezine pregače s natpisom Slatkopedija, a ove godine za naš je rođendan izradila predivan ruksak.

Naše je pratitelje na Facebooku ruksak osvojio veselim bojama i predivnim dizajnom, na kakav nas je Adriana već i navikla.

Tjedan ste nam dana ispod objave na Facebooku pisali koju biste slatkiše spremili u ruksak. Bilo je doista svakakvih, jako zanimljivih odgovora. Bilo je nažalost i onih koji nisu u potpunosti slijedili pravila za sudjelovanje pa su osim slastica, nabrajali i slane grickalice kojima ipak na našem portalu nema mjesta.

Između svih komentara ipak trebalo je odabrati samo jedan – onaj komentar vrijedan ruksaka.

Nakon mnogo vijećanja i premišljanja, odluka je donesena – ruksak odlazi u ruke naše čitateljice Nade Jerbić koja nam je napisala sljedeći komentar: „Bombone, keksiće, čokolade, praline, sladolede i tako redom dok ne bi napunila ruksak. Kad bolje razmislim možda bi mi čak i bio premali za sve što bi htjela staviti u njega jer moja ljubav prema slatkome nema granica.“

Sretnu čitateljicu molimo da nam se javi u inboks naše stranice, a sve ostale pozivamo da nas prate i dalje jer ne slavi se rođendan samo jedan tjedan – bit će još darova za vas.

Fotografija: Adriana Rajčić

Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.