Pozdrav ljetu uz Cvjetno –slatke dane u Crikvenici

I ove će se godine posjetitelji crikveničke rivijere moći oprostiti od ljeta uživajući u okusima raznovrsnih slastica, na glavnom trgu u Crikvenici, ali i u restoranima diljem crikveničke rivijere.

Na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici od 13. do 16. rujna 2018. održat će se šesta po redu manifestacija „Cvjetno-slatki dani“, u organizaciji Turističke zajednice grada Crikvenice.

Svakog će se dana, od 8 do 19 sati, održavati Sajam cvijeća, a najzanimljivije će biti u subotu, 15. rujna 2018., kada će se, u periodu od 9 do 13 sati, na glavnom trgu održati prodajna izložba kolača, sladoleda i brojnih drugih slastica. Osim toga, u 9 sati započinje i radionica izrade autohtonih slastica.

Tijekom sva četiri dana trajanja manifestacije pojedini hoteli i ugostiteljski objekti u Crikvenici, Dramlju, Jadranovu i Selcu imat će bogatu ponudu kolača, sladoleda i ostalih slastica, čiji će glavni sastojak biti čokolada ili osvježavajuće voće.

Fotografije: Turistička zajednica Grada Crikvenice

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.