Par iz Južnoafričke Republike isprobao hrvatske slastice – ovo su njihove reakcije

U videu koji je objavili na svom Youtube kanalu, par iz Južnoafričke Republike isprobava popularne hrvatske slatkiše poput Kiki bombona, Bananka i Bajadere, ali i pića poput Cedevite, Pipi i travarice.

U današnje se vrijeme na internetu mogu naći svakako videa, a jedna od popularnijih svakako su ona u kojima pojedinci isprobavaju hranu iz drugih zemalja. Tako je na Youtube kanalu sliceofmatt objavljen video u kojem par iz Južnoafričke Republike isprobava hrvatske slatkiše.

Naime, oni su ovo ljeto posjetili Hrvatsku te su tom prilikom kupili neke od poznatijih hrvatskih slatkih proizvoda, popu Domaćica, Bananka, Lino lade, Bronhija i Bajadere. I dok su Domaćica, Kiki bomboni i Bajadera u ocjenjivanju prošli jako dobro, Bananko i Bronhi izazvali su uglavnom zgražanje.

Cedevita je dobila podijeljene kritike, za razliku od Pipi koja je izazvala oduševljenje. Poznati hrvatski “lijek za sve” – travarica – kod njih je izazvala opće zgražanje.

U priloženom videu možete vidjeti kako su reagirati na najpoznatije hrvatske slatkiše.

Fotografija: Pixabay

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.