Otvoreni javni poziv za program Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo

Ovaj javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, a najdulje do 2. studenog ove godine.

Prijave za Otvoreni javni poziv za program „Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo” koji objavljuje Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta zaprimaju se od 1. ožujka 2018. do iskorištenja sredstava, a najdulje do 2. studenog 2018.

Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima, u koje spadaju isključivo obrti, trgovačka društva, zadruge i ustanove te fizičkim osobama.

Sredstva su namijenjena za: obrazovanje u 2017. i 2018. godini za obavljanje vezanih obrta sukladno programima obrazovanja/ispita koje donosi javnopravno tijelo nadležno za obrt za zanimanja koja su uređena Pravilnikom o vezanim i povlaštenim obrtima i načinu izdavanja povlastica („Narodne novine“, broj 42/08) te za ishođenje dozvole (licencije) za izvođenje praktične nastave i vježbi naukovanja u 2017. i 2018. godini.

Odobravaju se sredstva u visini do 80 posto iznosa opravdanih troškova, a sve informacije o programu te popis tražene dokumentacije dostupne su na mrežnim stranicama Ministarstva.

Fotografija: Pixabay

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.